Aga kes on Eesti ema ja isa?

Kui pidutseda, siis korralikult! Eksju.
Pöörane nädal sai uhke finaali Viru kabarees (just, ja mitte varietees, sest see on üks teine koht ja kaubamärk!!!), revüüteatri etendust „Forever Young“ ja restoran Merineitsi peakoka Margus Tammpere uut sügismenüüd nautides. Soovitan teilegi, sõbrad: tehke kaasa üks sünnipäevatuur peagi juubelit tähistava igavesti noore Neiu Eesti (maailmas tuntud ka kui kui miss Estonia) seltsis – see on imeline muusikaline (elu)lugu, mis meid kõiki väga isiklikult kõnetab.
Ja jah, just sellise küsimuse nagu pealkirjas, esitab muusikalise šõu stsenarist ka publikule: kui Eesti oleks inimene, kas ta oleks siis poiss või tüdruk? Ja kes oleksid ta vanemad? Vaataja saab vastused ka.
Minu õnneks oli seekord laval teiste hulgas ka Kalle Sepp, kes on kui loodud kolmeosalise kabareeprogrammi kameeleoniks: Ivo Linna, Tõnis Mägi, Jaak Joala, Kalmer Tennosaar ja Urmas Alender. Hetkeks isegi Anne Veski ja aimduse jagu Marko Matvere. Rõõm oli kuulda, et ta lihtsalt ei laulnud, vaid tunnetas iga fraasi ja mõtet. Lauluõpetaja Uno Loopi tsiteerides: "Väga hea! Te saite aru, mille pärast suu lahti tegite!" #SNKT#viruhotell45 #EestVabariik100 #aplaus
Igaks juhuks mainin, et Kalle on see kolmas jalg põrandal ja vasakult vaadates.

Populaarsed postitused sellest blogist

Liis-Katrin Avandi: me ei varja oma pisaraid

Rita Rätsepp: õnnest, rikkusest ja Alo Mattiisenist

Jumalike juhuste tragöödia ehk Immanuel Volkonski lugu

Kirikumees ja vabamüürlane Jaan Tammsalu: saladusi tulebki hoida

Veronika Portsmuth: olen õnnelik, et üldse midagi mäletan